Activiteiten en bezienswaardigheden

 


Actieve vakantie: met een van Zuid-Afrika's meest pittoreske valleien nabij, zullen actieve gasten weinig aansporing nodig hebben om te gaan wandelen, joggen, mountain-biken, paardrijden of vissen. Een paar kilometer verder weg lonken de uitgebreide wandelgebieden van Paarl MountainMont Rochelle (Franschhoek) of Jonkershoek (Stellenbosch), net zoals de vele mountain bike trails.

 

Golf: ook golfers komen goed aan hun trekken op de vele excellente golfbanen in de nabije omgeving inclusief het 18-hole, par 72, door Jack Nicklaus ontworpen Pearl Valley Golf Course. Maar ook in Paarl, Wellington, Stellenbosch, De Zalze, Erinvale, Somerset West en Boschenmeer kunt u naar hartelust golfen. 

 

             

 

Wijnvervaardiging: voor degenen die meer ontspannen bezigheden zoeken zijn er talloze mogelijkheden. Omdat Diemersfontein Wine & Country Estate een in bedrijf zijnde wijnboerderij is, zijn er genoeg mogelijkheden om deze fascinerende bedrijfstak te leren kennen, van het wijnoogsten tot het complexe wijnmaken zelf.

 

Wijnlandgoederen: de talrijke wereldberoemde wijnlandgoederen in de directe omgeving zijn een uitstekend startpunt om een morgen of dag te spenderen aan het ontdekken hiervan. Het zal u een waar genoegen zijn.

 

Natuur: voor natuurliefhebbers zijn er het Paarl Bird Sanctuary en Wild Flower Reserve in de onmiddelijke nabijheid. Samen zijn zij illustratief voor de grote rijkdom aan flora en fauna in dit gebied.

 

                                          

 

De Westkaap: dit prachtige en centraal gelegen gebied is perfect gelegen om uitstapjes te maken naar nabijgelegen historische plaatsen, inclusief het wereldlijke Kaapstad met zijn interessante bezienswaardigheden en verbluffende nachtleven.

 

Nabijgelegen historische plaatsen: Paarl en Franschhoek bieden diverse winkelmogelijkheden. In de hoofdstraat in Fransschoek vindt u vele bijzondere en exclusieve winkels, terwijl Paarl het grote overdekte Paarl winkelcentrum heeft dat bestaat uit alle belangrijke detailhandel en designerverkooppunten.

 

                

 

Restaurants: er zijn vele hooggewaardeerde restaurants in dit gebied. Enkele tips:

 

Disclaimer