Locatie en omgeving

 

               


Het huis is ontworpen door de bekende architect Christof Albertyn en is solide gebouwd in een typische Afrikaanse stijl op een perceel van 1000 m2. Het perceel is onderdeel van een wijngaard en beslaat in totaal 9908 m2. Het is gesitueerd op het beveiligde en unieke Diemersfontein Wine & Country Estate (183 ha). 

 

              

 

De villa ligt op 45 minuten rijden van Cape Town International Airport. Het is omgeven door historische plaatsen zoals Wellington, Paarl, Franschhoek en Stellenbosch en ligt dichtbij vele exclusieve golfbanen, waaronder het internationaal bekende Pearl Valley Golf Estate.

 

            

 

Het gebied is bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en biedt een adembenemend uitzicht op overweldigende rijen wijnranken en woeste bergen. Hier vindt je wijnen van wereldklasse, aan de bekende wijnroute van de Westkaap naar uiteenlopende wijnplantages waar je heerlijk kunt wijnproeven en dineren in de vele voortreffelijke restaurants.

 

 

 


      

  • Deze prachtige villa ligt verscholen in de wijngaard en heeft spectaculair, ononderbroken uitzicht op het natuurlandgoed en de beroemde Paarl bergen.
  • Diemersfontein Wine & Country Estate heeft een compleet unieke eigen sfeer, uitstraling en karakter. Dit prijswinnend wijnlandgoed biedt een cultuurrijke levensstijl in een idyllische omgeving.
  • De zeer goed beveiligde estate is voorzien van schrikdraadafrastering, camerasystemen en 24-uurs beveiliging met toegangscontrole. Hierdoor kunnen de bewoners optimaal en met een gerust hart genieten van de prachtige omgeving en het buitenleven.
  • Andere voorzieningen waar de bewoners van kunnen genieten zijn: paardrijden, wandelen, vissen, mountain-biken, een overvloedig vogelleven, een uitstekend restaurant, een gezellige wijnproeverij, een congrescentrum en zelfs een basisschool.
  • Het ligt in het hart van de Paarl en Wellington vallei en ligt op maar 5 minuten rijden van Wellington, op 45 minuten van Kaapstad en 40 minuten van Cape Town International Airport.
  • Er zijn vele toprestaurants, exclusieve golfbanen, moderne winkels en prijswinnende wijnlandgoederen in de directe omgeving.