English

 

Omgeving

 

Het huis (bouwjaar 2009) is ontworpen door de bekende architect Christof Albertyn en is solide gebouwd in een typische Afrikaanse stijl op een perceel van 1000 m2. Het perceel is onderdeel van een wijngaard en beslaat in totaal 10.000 m2. Het is gesitueerd op het beveiligde en unieke Diemersfontein Wine & Country Estate (183 ha). 

 

              

 

De villa ligt op 45 minuten rijden van Cape Town International Airport. Het is omgeven door historische plaatsen zoals Wellington, Paarl, Franschhoek en Stellenbosch en ligt dichtbij vele exclusieve golfbanen, waaronder het internationaal bekende Pearl Valley Golf Estate.

 

            

 

Het gebied is bekend om zijn prachtige natuurlijke schoonheid en biedt een adembenemend uitzicht op overweldigende rijen wijnranken en woeste bergen. Hier vindt je wijnen van wereldklasse, aan de bekende wijnroute van de Westkaap naar uiteenlopende wijnplantages waar je voortreffelijk kunt wijnproeven en dineren in de vele voortreffelijke restaurants.

 

Routebeschrijving

 


Westkaap Zuid-Afrika weergeven op een grotere kaart

 

Neem vanaf Cape Town International Airport de N1 richting Paarl tot afslag 47. Neem deze afslag en ga onderaan de afslag links de R44 op. Blijf vanaf hier de R44 28 km rechtdoor volgen richting Wellington. U komt voorbij verschillende afslagen en kruisingen, maar u rijdt rechtdoor tot u Wellington aan de linkerkant ziet liggen. Bij het derde stoplicht, met de begraafplaats aan de rechterkant, slaat u rechtsaf de R301 op richting Paarl. Aan de linkerkant volgt al snel de afslag Diemersfontein Wine & Country Estate.

 

Adres

Diemersfontein Wine & Country Estate, Jan van Riebeeck Road (R301), Wellington, Westkaap, Zuid-Afrika

 

Kaart

 


Grotere kaart weergeven

 

 

 Disclaimer